Succesverhalen

Werknemers

Het grote netwerk van SportMatchNoord heeft zich reeds vele malen bewezen. Natuurlijk helpen we ook jou graag verder. Lees hier de ervaringen van andere werkzoekenden via die SportMatchNoord aan een baan zijn geholpen.

Vakdocent LO

Ramon

"Nadat ik afgelopen studiejaar ben afgestudeerd aan de ALO werd ik getipt door een docent om mijn CV te uploaden bij SportMatchNoord, om zo een grotere kans te hebben bij het vinden van een sportgerelateerde baan in het Noorden. Nadat ik dit had gedaan werd ik meteen gebeld door een enthousiaste recruiter voor wat aanvullende informatie. Nog geen week later kwam er een mooie vacature langs op de site en daar heb ik meteen op gereageerd. Dezelfde dag nog kreeg ik een belletje van SportMatchNoord om een sollicitatiegesprek te regelen. Ik kreeg daarna keurig een bevestiging van de afspraak en ben na het gesprek aangenomen bij Huis voor de Sport Groningen! Kortom een handige en snelle afhandeling van een sollicitatie via SportMatchNoord!"

Sportdocent

Rianne

"Ik had me aangemeld bij SportMatchNoord omdat ik graag zichtbaarder wilde zijn voor werkgevers in de sportbranche. Ik zit in de afstudeerfase van de opleiding Sportkunde en ben begonnen met een eigen bedrijf gericht op sporten en bewegen met ouderen en mensen met een beperking. Op deze manier hoopte ik via SportMatchNoord nieuwe lessen en opdrachten te krijgen. Al na een paar weken werd ik geattendeerd op de functie van G-gym leidster bij Omnigym. Bij de sollicitatie werd al snel duidelijk dat het een goede match was! Inmiddels zijn de eerste lessen gegeven en ik vind het super om te doen!"

ZZP Floorballtrainer

Peter

Via SportMatchNoord kwam ik in contact met sportvereniging HSV Haren. Er werd mij gevraagd of ik trainer wilde worden van een paar teams. Wat ik zo leuk vind aan training geven is om een grote grijns op de gezichten van de kids te krijgen. Daar doe ik het voor! Of het nu bij HSV Haren is of ergens anders, dat maakt mij niet zozeer uit. SportMatchNoord heeft er dus voor gezorgd dat weer 50 kinderen in Haren kunnen sporten en bewegen. Er wordt dus veel maatwerk geleverd door Daniël zelf. Zo kan ik als ZZP’er in de sport werken om verschillende klussen te doen voor SportMatchNoord. Ik heb mij daarom ook aangemeld voor de nieuwsbrieven waarin vacatures in de sport in Noord-Nederland worden gedeeld. Ideaal!