Succesverhalen

Werkgevers

Het grote netwerk van SportMatchNoord heeft zich reeds vele malen bewezen. Andere werkgevers gingen u voor in een samenwerking met SportMatchNoord. Lees hun succesverhalen en laat u overtuigen van onze dienstverlening.

Voorzitter vv SPW

Egbert Drenth

Nadat wij in contact kwamen met SportMatchNoord, zijn ze persoonlijk bij ons langs geweest. Dit was een zeer aangenaam en ongedwongen gesprek waarin we alles konden vragen en alles ook duidelijk werd uitgelegd. Bij het zoeken naar een nieuwe hoofdtrainer heeft hij ons voorzien van bruikbare tips in de vorm van do's en vooral ook don'ts.  Door zijn expertise en praktische ondersteuning vonden wij snel een nieuwe hoofdtrainer.  

Bestuurder Zwembad de Hoge Vier

Klaas Bos

"Dankzij het enorme netwerk van SportMatchNoord vonden wij snel een aantal goede kandidaten voor de toezichturen en zwemonderwijs ABC."

Bestuurslid Omnigym

Erik

Voor onze vereniging hebben we tijdens onze zoektocht naar nieuwe trainers ook Sportmatchnoord ingezet. Het contact met SportMatchNoord verliep prettig en professioneel en de samenwerking heeft geleidt tot het aannemen van twee nieuwe trainers die inmiddels met veel plezier aan de slag zijn bij Omnigym. Een volgende keer zullen we zeker weer een beroep doen op SportMatchNoord.