Verbinder op de sportarbeidsmarkt

Over ons

SportMatchNoord kenmerkt zich door een groot netwerk en brede kennis van de regionale sportarbeidsmarkt. De organisatie is ondergebracht bij Stichting Sport Noord. Initiatiefnemers hiervan zijn Huis voor de Sport Groningen, SportDrenthe en Sport Fryslân. Wij werken met veel sportorganisaties in Groningen, Friesland en Drenthe samen en hebben daarnaast specifieke expertise op het gebied van werken in de sport. Dit zorgt er gezamenlijk voor dat SportMatchNoord optimaal is toegerust om werving en selectie van sportpersoneel in Noord-Nederland uit te voeren.

Missie

SportMatchNoord wil organisaties helpen bij het invullen van hun sportvacatures en werkzoekenden volwaardige banen in de sport bieden. Dit willen wij bereiken door op de sportarbeidsmarkt in Noord Nederland een belangrijke partner te zijn voor zowel opdrachtgevers (werkgevers) als kandidaten (werknemers). Wij ondersteunen organisaties bij de zoektocht naar het juiste personeel. Van het opstellen van de vacature, het uitzetten daarvan in ons grote netwerk en ruime portefeuille met kandidaten, tot en met het beoordelen en selecteren van kandidaten.

Visie

Vanuit de overtuiging dat goede sportprofessionals ervoor kunnen zorgen dat onze samenleving meer gaat bewegen, gezonder wordt en sport & bewegen gewoon leuk blijft vinden, zetten wij ons in om de juiste mensen bij organisaties te plaatsen die hier een bijdrage aan willen leveren.

Initiatiefnemers

SportMatchNoord is een initiatief van Huis voor de Sport Groningen, Sport Fryslan en Sport Drenthe. Samen met onze partners vervullen we een bemiddelende rol voor werknemers en werkgevers in Noord Nederland.

Initiatiefnemers

Partners